درباره بازار آهن
نوشته شده توسط : آهن

جالب اینجاست که تحقیقات اخیر انباشته شدن آهن در مغز را با بیماری آلزایمر نیز مرتبط دانسته است. در مطالعه ای که در آگوست 2013 در مجله بیماری آلزایمر منتشر شد، محققان دریافتند که میزان آهن در هیپوکامپ - ناحیه ای از مغز که با شکل گیری خاطرات مرتبط است - افزایش یافته و با آسیب بافتی در ناحیه هیپوکامپ در افراد مرتبط است. با بیماری آلزایمر، اما در افراد مسن سالم نه. فلز آهن زا نیز میتوانید از بازار آهن تهیه نمایید.

دکتر جورج بارتزوکیس، استاد روانپزشکی، نویسنده این مطالعه، می‌گوید: «انباشته شدن آهن در مغز ممکن است تحت تأثیر عوامل محیطی اصلاح شود، مانند میزان مصرف گوشت قرمز و مکمل‌های غذایی آهن و در زنان، انجام هیسترکتومی قبل از یائسگی. در موسسه Semel برای علوم اعصاب و رفتار انسانی در UCLA، در بیانیه ای گفت.

بر اساس مطالعه‌ای که در سال 2017 توسط گروهی از محققان استرالیایی در مجله تحقیقات روانپزشکی منتشر شد، کمبود آهن با افسردگی نیز مرتبط است. محققان دریافتند که اگرچه ارتباطی بین سطح آهن در جریان خون و اندازه گیری افسردگی وجود دارد، اما هیچ مدرکی دال بر رابطه ژنتیکی بین این دو وجود ندارد. محققان از داده‌های موجود از مطالعات دوقلو استفاده کردند و عوامل مختلفی را در حین مقایسه دوقلوهای نوجوان با دوقلوهای بالغ بررسی کردند. ارتباط بین سطح آهن و افسردگی به احتمال زیاد در دوره‌هایی مشاهده می‌شود که بدن به مقادیر بیشتری آهن نیاز دارد، مانند جهش‌های رشد.

یک مقاله در سال 2017 (بازشده در برگه جدید) که توسط یک گروه تحقیقاتی از ایران در مجله تغذیه اروپایی منتشر شد، مطالعه‌ای را شرح داد که در آن مکمل‌های آهن به مادران تازه وارد و غیر کم خون مبتلا به افسردگی پس از زایمان (PPD) داده شد. گروهی متشکل از 70 زن کارآزمایی دوسوکور را یک هفته پس از زایمان آغاز کردند و علائم PPD شش هفته بعد با هم مقایسه شدند. گروهی که مکمل آهن مصرف می کردند نسبت به گروهی که دارونما مصرف می کردند، به طور قابل توجهی بهبود علائم PPD را تجربه کردند.

اشیای آهنی در مصر پیدا شده است که قدمت آنها به 3500 سال قبل از میلاد می رسد. آنها حاوی حدود 7.5٪ نیکل هستند که نشان می دهد منشاء شهاب سنگی داشته اند.

هیتی‌های باستانی آسیای صغیر، ترکیه امروزی، اولین کسانی بودند که در حدود 1500 سال قبل از میلاد، آهن را از سنگ معدن آن ذوب کردند و این فلز جدید و قوی‌تر به آنها قدرت اقتصادی و سیاسی داد. عصر آهن آغاز شده بود. برخی از انواع آهن بسته به محتوای کربن آن به وضوح نسبت به سایرین برتری داشتند، اگرچه این مورد قدردانی نشد. مقداری سنگ آهن حاوی وانادیوم بود که به اصطلاح فولاد دمشقی را تولید می کرد که برای شمشیر ایده آل است.

اولین کسی که انواع مختلف آهن را توضیح داد رنه آنتوان فرشو د رئومور بود که در سال 1722 کتابی در این زمینه نوشت. این توضیح داد که چگونه فولاد، آهن فرفورژه و چدن باید با مقدار زغال چوب (کربن) متمایز شوند. آنها حاوی انقلاب صنعتی که در همان قرن آغاز شد به طور گسترده ای بر این فلز متکی بود.

آهن یک معما است - به راحتی زنگ می زند، با این حال از همه فلزات مهم تر است. 90 درصد تمام فلزاتی که امروزه تصفیه می شود، آهن است.

بیشتر برای تولید فولاد، مورد استفاده در مهندسی عمران (بتن مسلح، تیرها و غیره) و در ساخت و ساز استفاده می شود.

انواع مختلفی از فولاد با خواص و کاربردهای متفاوت وجود دارد. فولاد کربن معمولی آلیاژی از آهن با کربن است (از 0.1٪ برای فولادهای نرم تا 2٪ برای فولادهای پر کربن)، با مقادیر کمی از عناصر دیگر.

فولادهای آلیاژی فولادهای کربنی با افزودنی‌های دیگری مانند نیکل، کروم، وانادیم، تنگستن و منگنز هستند. این فولادها قوی‌تر و سخت‌تر از فولادهای کربنی هستند و کاربردهای بسیار متنوعی از جمله پل‌ها، دکل‌های برق، زنجیر دوچرخه، ابزارهای برش و لوله تفنگ دارند.

فولاد ضد زنگ در برابر خوردگی بسیار مقاوم است. حاوی حداقل 10.5٪ کروم است. فلزات دیگری مانند نیکل، مولیبدن، تیتانیوم و مس برای افزایش استحکام و کارایی آن اضافه می شود. در معماری، بلبرینگ، کارد و چنگال، ابزار جراحی و جواهرات استفاده می شود.

چدن حاوی 3 تا 5 درصد کربن است. برای لوله ها، شیرآلات و پمپ ها استفاده می شود. به سختی فولاد نیست اما ارزان تر است. آهنرباها می توانند از آهن و آلیاژها و ترکیبات آن ساخته شوند.

کاتالیزورهای آهن در فرآیند هابر برای تولید آمونیاک و در فرآیند فیشر-تروپش برای تبدیل گاز سنتز (هیدروژن و مونوکسید کربن) به سوخت مایع استفاده می‌شوند.

https://jabemoghava.novinblog.net/Post/6/%D9%87%D9%85%D9%87+%DA%86%DB%8C%D8%B2+%D8%AF%D8%B1+%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF+%D9%BE%D9%84+%D8%A2%D9%87%D9%86%DB%8C++%D9%88+%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF+%D8%A2%D9%86+%D8%A7%D8%B2+%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1+%D8%A2%D9%87%D9%86





:: برچسب‌ها: بازار آهن ,
:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 آذر 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: